Despre mine

Pasionat de fotografie, am inceput, firesc, prin a face „poze-amintiri” incercand sa pastrez imaginea clipelor pe care le pretuiam. Am continuat sa ma prefectionez, iar aprecierea de care m-am bucurat a fost scanteia transformarii hobby-ului in ocupatie. Cred ca, mai presus de toate, trebuie sa ai pasiune si bucurie pentru a putea surprinde emotiile altora; iar asta fac de fiecare data. Suntem o echipa de doi fotografi talentati cu sediul in Cluj-Napoca.

Credem in surprinderea emotiilor autentice, de aceea incurajam mirii sa fie ei insasi in fata camerei, sa faca abstractie de noi, sa se simta ca atunci cand sunt doar ei, manifestandu-si sentimentele. Ne place sa incadram frumos subiectii, in cadre frumos aranjate, in locuri unde cuplurile se simt confortabil.

Echipa noastra ofera servicii complete, de la sesiuni de logodna, poza la eveniment, sesiuni trash the dress. Apoi asteptam sa ne solicitati pentru botez! Cu siguranta vom face tot posibilul ca sa fiti multumiti de serviciile noastre!