Laura & Ovidiu ~ Nuntă ~ Sighisoara

A fost de-ajuns să ne cunoastem virtual, pe skype, si deja, dupa prima discutie, am stiut ca vom face lucruri frumoase impreuna. Ceea ce urmeaza sa vedeti este o nunta superba, pentru ca ei, Laura si Ovidiu sunt doi oameni frumosi din toate punctele de vedere. Si cand trebuie sa spui ceva despre doi oameni asa frumosi nici nu sti cu ce sa incepi.

Ca de fiecare data, le-am propus celor doi tineri o sedinta foto, inainte de nunta, pentru a ne cunoaste si a ne familiariza unii cu ceilalti. Inca de la sedinta foto am observat chimia si sentimentele puternice dintre cei doi, felul in care Ovidiu o privea, dar si siguranta Laurei atunci cand era in bratele lui…spuneau totul.
Am plecat spre Sighisoara pregatiti sa surprindem in fotografii clipe emotionante, privelisti nemaipomenite, dar si momentele pline de distractie si voie buna de la nunta lor.
In dimineata evenimentului i-am gasit la fel, entuziasmati, inocenti, iar bucuria radia pe fetele acestora.

Am avut o zi perfecta, si o locatie de vis, asa ca am profitat cat mai mult de vremea frumoasa si de cadrele de poveste oferite de cetatea Sighisoara. Ne-am plimbat prin cetate si parca fiecare straduta si fiecare fereastra aveau ceva sa ne ofere, veselie, culori… ne-am fi dorit sa avem mai mult timp pentru sedinta foto, sa ne putem bucura de toate acestea – insa timpul zbura parca prea repede…

Ne-am indreptat apoi spre locatia petrecerii – Vila Franka – de data aceasta Laura si Ovidiu aveau tot orasul la picioarele lor, la propriu. Inconjurati de o priveliste minunata, de natura si de prieteni nu se puteau simti altfel decat fericiti.

Distractia nu a lipsit, muzica, mancarea, decorul, invitatii si surprizele au adus buna dispozitie pe chipurile tuturor. Laura si Ovidiu au dat tonul distractiei odata cu dansul lor, dansul mirilor. Apoi toata lumea a umplut ringul de dans iar de la horele romanesti pana … toata lumea a dansat si s-a distrat.

Iar m-am lasat dus de val si am uitat ca aici e mai mult despre fotografie decat despre vorbe, asa ca va las sa bucurati de nunta lor surprinsa in fotografiile noastre. Laura si Ovidiu, va multumim ca ne-ati ales!

Restaurant: Vila Franka
Muzica: Trupa Incognito
Videografi: Av weddings
Fotograf secundar: Pop Ciprian